Exhibiţionism juvenil

Acum a cam trecut perioada asta, dar odata cu apariţia soarelui, vor apărea neapărat si tinerii care se sărută fierbinte, se ating şi fac petting pe băncile din parcul central, în înghesuiala din transportul public, în scările blocurilor de locuit, în lifturi, în subterane, peste tot.

Ei, dar exhibiţionism îi spun eu, şi încă din ăştia de-al de mine care se uită indignaţi la pornografia sezonieră, făcându-se că au uitat cum e să vrei să faci sex şi să nu prea ai unde.  Pentru că ei , de fapt, caută intimitate.

Acum dacă stau să-mi amintesc, cum era când nu aveam nici casă proprie, nici maşină…găsesc cu siguranţă ce să-mi amintesc. Ma enervau la maxim babele care se holbau la noi când ne sarutam în troleibuz, dar mai ales când începeau să ne certe pentru asta. La 16 ani e greu să înţelegi de ce.

Ş-apoi noi ne sarutam doar. De unde să ştie babele că se putea şi mai mult…

De unde să ştie ele câte se pot face pe scaunul din spatele ultimului autobuz ori microbus, ori în centrul celui mai public parc, fiind îmbrăcată în fustă scurtă şi jaca lui mai lungă, îmbrăcată pe mine ca să-i ascundă mîinile. Dar parcurile mai puţin publice sunt, în general, loc perfect pentru orice fel de perversiuni…şi când ajungi acasă, în scara blocului, după miezul nopţii, nu te poţi nicidecum abţine de la un ultim sărut, de la o ultimă atingere, de la…câte nu te poţi abţine în scara blocului…

Şi toate astea par atât de intime la 16 ani….  Dar abia cum te faci cu acoperiş deasupra capului, fie el şi al unei rable pe roţi, toata intimitatea lor ţi se pare ecxhibiţionism şi începi să le dai dreptate babelor.

Eram aproape de absolvirea liceului când profesoara de engleză a intrat ,noaptea, exact în scara blocului, unde noi ne “spuneam la revedere până a doua zi”. Tabloul pe care l-a prins ea, era în limita decenţei, dar însăşi ideea că o elevă se pupă noaptea pe scarile blocului, părea mai mult decât indecentă.

Orele de engleză deveniseră un adevărat chin pentru mine, chiar dacă atiudinea ei  nu părea a fi schimbată.

Abia la Balul de absolvire s-a apropiat de mine şi mi-a spus: Copii, eu vă invidiez atât de mult. Dragostea la vârsta asta e atât de dulce. ..

 

 

Advertisements

5 Comments »

 1. alex Said:

  F*ck, such a sweet post…memories

 2. alex Said:

  🙂 eu credeam ca ma vei intreba experiente persoanale, ehhhh, ehhh, ehhh

  • mblowblog Said:

   Oh, nu. nu ma bag in viata ta personala. Dar daca vrei sa-mi povestesti ceva intertesant, you’re welcome 😉

 3. alex Said:

  lasca la momentul potrivit, dar citind articolul ma gandeam ca eu oricum am intarziat cu varsta, saruturile in soapta le-am inceput abia la 18 ani


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: