frumuseţe vs sexualitate

Ce-i aia sexualitate si cum se manifesta pana la urma?

E întrbarea pe care mi-o pun involuntar  ori de câte ori văd bărbaţi care îşi înşeală soţiile cu femei mai urâte decât ale lor. Când spun urâte, nu vorbesc doar de ovalul feţei, mărimea ochilor şi acurateţea manichiurii.

Sunt bărbaţi care preferă să amâne întâlnirea obişnuită cu o pereche de picioare lungi pentru altele scurte şi crăcănate, renunţă pentru câteva ore la o pereche de sâni voluptoşi pentru nişte sfârcuri puţin umflate, fundurile bombate sunt trădate cu scânduri plate. De ce? Cum se poate explica asta?

Oricât am încerca să ne amăgim,adevărata sexualitate, nu e neapărat vizibilă. Mă tem că armele pe care le utilizează cele mai multe femei în acest sens, sunt bune doar pe termen scurt. Au efect cât o bere care parcurge rapid binecunoscutul itinerar : ochi-nas- gură- burtă- budă.

Bărbaţii dependenţi de bere sunt cei care nu au încercat droguri. Avantajul drogului e că provoacă mai multă saisfacţie şi…dependenţă. În plus e mai complicat să treci la alt tip de droguri. Aici nu te mai atrage eticheta, publicitatea şi recomandarea  prietenilor. Tot ce conteaza este efectul şi dependenţa pe care nu o poţi controla.

Sexualitatea trupească este,de sigur, un avantaj, dar nu şi o garanţie.

Amatorii de bere, o sa-mi sară bineînţeles în cap. Că sânii, picioarele, fundul, ochii sunt elemente care i-au înmuiat din creştet până-n tălpi concentrând toată  forţa într-un singur punct. Şi-apoi relaţia asta durează şi azi.

O fi. O fi fost ceva mai tare în paharul cu bere.

Amanta lui Vasile ştie să-l mângâie pe creştet exact ca maică-sa. Alături de ea se poate simţi puternic. Se simte liber. Protejat. Important. Ea are întotdeauna o explicaţie bună pentru toate eşecurile lui.E la curent cu reuşitele lui profesionale şi vorbeşte entuziasmată despre ele.  E o relaţie fără de obligaţiuni, întrebări, supărări, păreri de rău. Toate Astea îl relaxează pe Vasile chiar mai mult decât blowjobul pe care ştie să i-l facă perfect. El ştie că amanta e mai urâtă decât soţia. Totuşi din punct de vedere sexual se simte mai bine cu amanta. Habar n-are ce-l atrage la ea. Nu se complică în explicaţii, crede că e o simplă slăbiciune bărbătească. Bineînţeles nu va oficializa niciodata relaţia asta. E sigur că va trece.

Pănă una alta foloseşte fiecare minut liber pentru o doză nouă de stupefiant.

 

 

 

 

Advertisements

10 Comments »

 1. marissa Said:

  din observatiile mele personale pot spune ca sunt zodii care emana o sexualitate exuberanta…

  • Viorica Said:

   si care is aceste zodii?

   • marissa Said:

    Top 3:
    1-scorpion
    2-taur
    3-leu

 2. calatoarea Said:

  Barbatii scorpioni chiar emana o sexualitate magnetica, cel putin in cazul meu, desi nu as putea fi cu unul vreodata.

 3. Viorica Said:

  Mersi Marissa, eu sint leu 🙂

  • marissa Said:

   cu placere :)…bucuroasa sa aflu…

 4. Milena Said:

  Recomand un film superb la tema: “Non ti muovere”

 5. Bloody Mary Said:

  Sexualitatea e ceva ce vine din interior, nu prea are treaba cu exteriorul. Pana si notiunea de ‘bun/a la pat’ este ceva foarte relativ, intrucat ce e bun pentru unul poate fi plictisitor pebtru altul. Unii prefera o atitudine mai tandra, calda, emotionala, altii prefera ceva mai pasional si mai inventiv.
  Barbatul care isi inseala nevasta ori nu ptimeste acasa ce are nevoie, ori pur si simplu s-a plictisit de aceeasi partenera. In primul caz ar mai fi ceva variante de rezolvare, in al doilea nu prea mai e nimic de facut. Valabil si pentru femeile care se plictisesc de acelasi partener.

 6. sexualitatea vine din atitudine. frumusetea poate fi extrem de plictisitoare. chiar e vai si amar de capul femeii care nu are nimic de oferit in afara de frumusete fizica…


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: