About

Cum de aţi încăput pe aceeaşi pagină?! Asta cred că e întrebarea care vă frământă acum. Ei bine, am avut întotdeauna bărbaţi diferiţi. Uneori a fost mai simplu, alteori mai greu. Dar cred ca anume acest principiu ne-a ajutat sa păstrăm o relaţie frumoasă de prietenie de peste 18 ani. Suntem foarte diferite şi fizic şi moral. Eu(M) sunt soţie şi mamă de ceva timp. Prietena mea mai savurează din libertate. Avem păreri diferite, uneori chiar contradictorii şi asta ne completează reciproc, ne ajută să vedem lucrurile din altă perspectivă atunci când opiniile şi experienţa proprie nu ne poate ajuta cu nimic. Femeile cu un statut atât de diferit sunt, de regulă, rivale, încearcă să se evite reciproc, se bârfesc , se urăsc. Noi , însă am reuşit, absolut întâmplător, să găsim partea bună a relaţiei dintre o soţie şi o amantă. Avem ce învăţa una de la cealaltă şi asta ne place. Blogul nu este decât o altă formă a discuţiilor noastre telefonice. Putem vorbi la nesfârşit despre cuplu, psihologie şi sex, chiar dacă nu ne considerăm decât amatoare ale fiecăreia dintre categoriile enumerate.

Ştiu că vor fi păreri diferite despre textele noastre. Unii au să ne acuze de perversitate şi desfrânare alţii de lipsă de experienţă. Unii au să zâmbească ironic, alţii vor găsi idei noi. Vor fi şi din cei care se vor regăsi în textele noastre. Totuşi sperăm că experienţele noastre vor fi utile şi pentru alţii ţinând cont de faptul că eu am o familie fericită, iar prietena mea….Pe ea e imposibil să n-o observi pe stradă, e cea în urma căreia îşi întorc capul toţi bărbaţii, poate cuceri într-un timp record orice bărbat din lume. Nu are o frumuseţe din asta standard, tipică ; dar e etalonul sexualităţii.  Şi e o amantă perfectă, deci…groaza tuturor soţiilor 🙂

Astea suntem noi: unice şi deosebite pe acest blog şi în relaţiile noastre amoroase; şi absolut obişnuite în viaţa de zi cu zi . Ne putem pierde lesne printre sutele de mii de soţii şi amante din întreaga lume.

De la voi…. aşteptăm să scrieţi opinii,  să vedem puncte noi de vedere. Să mai învăţăm câte ceva nou în discuţii infinite despre sex, psihologie, cuplu, dragoste, …sex 🙂

Advertisements

5 Comments »

  1. nicu Said:

    hm, te ştiu sau ba?

  2. mblowblog Said:

    putin probabil.

  3. ceziceu Said:

    mmm, iaca te-am citit si mi-a placut usurinta cu care iti descrii experienta si gandurile sexuale. simt o stranie mandrie de a gasi o Carry Bradshaw moldoveneasca :D. abonata!

  4. AA..deci sunteti doua autoare.. 🙂


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: